Fabrika komposta UČA d.o.o.

Zapošljavamo 35 radnika, uglavnom mladih ljudi. Zbog toga mi kažemo da naš potencijal leži u savremenoj tehnologiji, iskustvu i mladosti.

Rezultati

Koristeći savremenu opremu, uz spoj mladosti , iskustva i nauke, fabrika Uča danas proizvodi blizu 1.600.000 briketa godišnje. Ujednačen kvalitet i količina komposta u briketu obezbedjuje dobre prinose i dobar kvalitet šampinjona.

Zašto smo superiorniji od drugih

Savremena oprema nam pomaže, da naš proces proizvodnje bude pod stalnom kontrolom računara čime se proces pasterizacije kontroliše od početka do same setve. Zbog toga naš kompost duže traje i kvalitetni šampinjoni se beru u tri pa i četiri talasa. Zahvaljujući kvalitetnom kompostu, dobrom izboru micelijuma i redovnim konsultacijama, seminarima i posetama kupcima, granice prinosa po briketu jako su povećane.

Naše ključne vrednosti

  • Mladost i iskustvo
  • Napredne tehnologije
  • Neprikosnoven kvalitet šampinjona
  • Konstantno usavršavanje stečenog znanja
  • Preko 7kg šampinjona po briketu!

flaticon-emails

flaticon-user

flaticon-like

Pored visoko kvalitetnog komposta, nudimo i besplatnu stručnu pomoć koja se zasniva na dvadesetpetogodišnjem iskustvu kao i redovnom praćenju najnovijih dešavanja i dostignuća u našoj branši. Iskustva drugih proizvodjača komposta i šampinjona, kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva, redovno koristimo i vrlo rado prenosimo i na naše kupce. Da bi naši kupci bili što bolje obavešteni i upoznati sa najnovijim dešavanjima, redovno organizujemo seminare na temu gajenja šampinjona na kojima svoje znanje i iskustva iznose najkompetentniji evropski stručnjaci iz ove branše.
Teritorija na kojoj se prodaje kompost ove fabrike, proširena je na susedne države, najpre na republike eks Jugoslavije, ali i na Rumuniju, Bugarsku, Albaniju….
Fabrika se nalazi na dobroj lokaciji. Blizina autoputa (2-3km) omogućava dobru vezu sa jugom i zapadom a u neposrednoj blizini je i raskrsnica puteva prema Banatu i Bačkoj i na drugoj strani, prema Požarevcu, Petrovcu, Kučevu, Velikom Gradištu, Žagubici itd.
Implementirani su i evropski standardi ( ISO 9001/2008, ISO 14001/2004 i HACCP) tako da je kompletan rad i ponašanje usklađen sa zakonima prirode, društva kao i zahtevima kupaca.

responsive-tfingi

Trudom i maksimalnim zalaganjem stižu i nagrade

Privredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija, u čijem je vlasništvu ova verifikovana stranica, ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje ovog sertifikata je bonitetna ocena i redovno nadgledanje od strane bonitetne kuće Coface.

Excellent small and medium enterprices

Chamber of commerce and industry of Serbia certifies that the company owning this website, satisfies the criteria for certification. Cartification basis is credit report and regular monitoring from COFACE Serbia credit reporting house.

Logo Sertifikata

Uputstvo za uspešno gajenje šampinjona

Tekst pred vama ima zadatak da Vas upozna, da vam pomogne, da Vas podseti na neke osnovne principe uspešnog gajenja šampinjona. Namenjen je i onima koji su već dugo u ovom poslu (da ih podseti), i onima koji su nedavno počeli da gaje šampinjone, (da im pomogne), i onima koji žele da gaje šampinjone ali su neodlučni, (da ih upozna i pomogne u donošenju odluke).
PREUZMI UPUTSTVO

Klikom na dugme preuzimate dokument u Adobe Reader .pdf formatu.